Yachtos ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

38cm magasság × 45cm szélesség × 21cm mélység

Arany színű, szőtt, erősített kivitelben

8-10 kg teherbírás

Yachtos ökotáska: A víz, a szél, a szabadság, a nyugalom, a csend és természetesen a luxus is eszünkbe jut, ha egy yachtra gondolunk. Legalábbis nekünk:) Természetesen ennél sofisztikáltabb mélységek is felbukkannak a gondolataink tengerén, ha illatok, hangok, érzések, hangulatok és saját élmények is vegyülnek pillanatnyi impulzusainkhoz. Ez a yachtos ökotáska sok mindent ötvöz megjelenésében. Az arany fül és arany szegély egy igazán kifinomult eleganciát tükröz, mely a táskával együtt egy nagyon trendi és ízléses megjelenést varázsol kezünkbe. A táska mindamellett, hogy 100%-ban újrahasznosított és környezetbarát anyagokból készült, kisugárzásában is egy visszafogott, de mutatós élményt képvisel.

A yachtos ökotáska oldalán Hemingway sorait találhatjuk „Az öreg halász és a tenger” regényéből, mely fantasztikus sorok időtlenné és örök érvényűvé tették csodás 1952-ben írt művét.

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel