Magyarország ökotáska – 2021

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

30cm magasság × 38cm szélesség × 20cm mélység

Fehér fül, vállra tehető füllel, erősített kivitelben

10-12 kg teherbírás

Magyarország ökotáskánk legújabb 2021.évi modellje szintén egy környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készült. A legújabb Magyarország ökotáska inkább modernebb és egyszerű megjelenésével igyekszik megmutatni hazánk hungarikumaiból egy keveset. Inkább színvilágával hódít és megjelenésével elvarázsol:) Strapabíró kivitelben készült és vállra tehető hosszúságú füllel, hogy nyugodtan tudjunk nagy terheket is cipelni vele. Vigyázzunk együtt országunk értékeire és öregbítsük hírnevünket a világban : mert magyarnak lenni jó!

Ha úgy érzi valami még kimaradt a táskáról, vagy lenne bármilyen ötlete vagy csak úgy gondolja, hogy árusítani szeretné, kérem írjon nekünk bátran. Számunkra ezzel a Magyarország ökotáskával a legfontosabb célunk az volt, hogy mindenki megtalálja benne valahol Önmagát, mindamellett, hogy bízunk benne, hogy sok külföldi látogató is nagy szeretettel fogja magáénak tudni ezt az egyedi emléket. Meg vagyunk győződve arról, hogy egy ilyen táskában mindenki talál valami olyat, ami mosolyt csal az arcára vagy egy jó emléket csal elő a múltból vagy csak egyszerűen jó érzéssel tölti el, hogy egy ilyet tarthat a kezében. Számunkra egy óriási büszkeség volt ezt a táskát megálmodni és megalkotni. Ezen csodás ökotáska méltó megjelenéséhez, mely neves áruházláncokban kaphatóak hazánkban és külföldön is. Használja legalább akkora örömmel, amekkorával mi ezt készítettük!

Bízunk benne, hogy Magyarország ökotáskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között.

 

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel