Küldetésünk

A "baratunkafold.hu" és a "pillangó" védjegyek együttesen egy olyan ÖKO STANDARD minősítést jelentenek, mely egy olyan életérzést, szemléletmódot és kultúrát hivatott képviselni, mely hiányzó építőkockaként illeszkedik a környezettudatos mindennapjainkba.

Földünk megannyi szívdobbanása minden emberi lét, melyet minden nap újra és újra a hátán cipel, és nekünk elég a legapróbb dolgokkal is meghálálni fáradtságos munkáját. A környezettudatosság, mellyel bolygónkat megóvjuk, még a legapróbb gondolat szintjén is minden ember egyéni érdeke kell hogy legyen.

A baratunkafold.hu Ökotáskák mindegyike egy-egy színes ecsetvonás ebben az óriási és összetett képben, mely minden darabjának a célja: Földünk és csodás országunk egészségének megóvása.

Célkitűzésünk, hogy segítsünk egy élhetőbb és tisztább jövő megteremtésében, melyhez színes, trendi és divatos ökoüzeneteink formájában járulunk hozzá. Környezetbarát ökotáskáink minden egyes darabja egy-egy stílusos, egyedi gondolat a szebb és tisztább jövő eléréséhez. Az ökotáskáink változatosságával igyekszünk minden korosztályhoz szólni és megszólítani mindenkit, hogy még jobba figyeljünk környezetünkre.

Vigyázzunk együtt törékeny világunkra! Kössünk barátságot a természettel!

Az újrahasznosított anyagból készült környezetbarát ökotáskák tervezésével, gyártásával és nagykereskedelmével, mint törékeny vitorlást szeretnénk ezeket az üzeneteket bolygónk hatalmas vizére bocsátani. Aki a mi barátunkaföld ökotáskáinkat használja, Földünk, országunk és környezetünk megóvásához- és egy szebb, tisztább jövő képének megfestéséhez járul hozzá. Ezek az ökotáskák környezetbarátok, stílusosokat, színesek, divatosak, praktikusak és nem utolsó sorban megfizethetőek.

Próbáljunk együtt változtatni és környezetünkre, embertársainkra több figyelemmel és türelemmel lenni. Használjuk a Barátunk a Föld ökotáskákat mindennapjainkban!

Csatlakozzon Ön is a Baratunkafold.hu közösségi életéhez!

Kövessen minket a Facebook, illetve Instagram oldalunkon!
Vigyázzunk együtt törékeny világunkra!

Írjon nekünk!

Ha kérdése van táskáinkkal kapcsolatosan, ajánlatot szeretne kérni, vagy szívesen lenne viszonteladónk, vegye fel velünk a kapcsolatot! Mi örömmel állunk rendelkezésére.

Kapcsolatfelvétel