Almás ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

30cm magasság × 38cm szélesség × 18cm mélység

Fehér vállra akasztható erősített füllel

10-12 kg teherbírás

Almás ökotáska – 2020-as trendi ökotáskák sorozatból

Az alma a legismertebb gyümölcsök közé tartozik az egész világon, a héját viszont csak nagyon kevesen szeretik. Ez hatalmas hiba, mivel az almahéj az egyik legértékesebb, legjobb része a fenséges gyümölcsnek. „napi egy alma az orvost is távol tartja” – szerintem ez elég sok mindent elmond a gyümölcsről. Az alma gyümölcsének húsa 8-13 százaléknyi gyümölcscukrot tartalmaz, egy közepes méretű almában 80 kalória van, emellett tartalmaz még 21 gramm szénhidrátot, 3,7 gramm rostot, és nem utolsósorban 10-15 mg C-vitamint. Ezeken kívül jelentős az A-, és B-vitamintartalma, és van benne még folsav, kalcium, kálium, kén, valamint magnézium is. Az alma vízoldékony rostanyaga, a pektin nagyon fontos hatást gyakorol az emberi szervezetre. Az alma kiváló A-, és C-vitaminforrás, éppen ezért gyulladáscsökkentő hatású, és immunerősítő. Fogyasszuk rendszeresen! Ez a csodálatos gyümölcs ihlette meg ezt az ökotáskánkat, mely környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készült, fehér erősített vállra tehető füllhosszal rendelkezik. Az almás ökotása a 2020-as legújabb trendi ökotáskák sorozatának egyik legújabb tagja, mely a világ egyik legkedveltebb gyümölcsével készült.

Vigyázzunk együtt törékeny világunkra és kössünk barátságot a környezettel!

Reméljük ez az Almás ökotáskánk sok örömet fog okozni használóinak és nagy segítség lesz a terhek cipelésében.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel