Hálós pamuttáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PAMUT táska

38cm magasság × 45cm szélesség

5 féle színben rendelhető

20-22 kg teherbírás

Hálós pamuttáska – 2020-as trendi ökotáskák sorozatból

pamut a gyapotnövény (Gossypium) magjait burkoló finom szálak halmaza. A gyapotszálat a textilipari szaknyelvben a leszedést és a szálaknak a magoktól való elválasztását (egrenálás) követő állapotától nevezik pamutnak. Az egyik legfontosabb textilipari nyersanyag, lépten-nyomon találkozunk vele ruházatunkban, lakásunkban, egészségügyi és műszaki textíliákban stb. A gyapot fontos szerepet töltött be az emberiség történetében, mert egyike a legősibb növényeknek, amelyet az ember termeszt. A retro idők hangulata és cekkere ihlette meg ezt a pamutttáskánkat, mely környezetbarát 100%-ban újrahasznosított pamutanyagból készült, kényelmes a fogása, 5 féle színben kapható és erősített füllel rendelkezik. A hálós pamuttáska a 2020-as legújabb trendi ökotáskák sorozatának egyik retróbb vonalú tagja.

Vigyázzunk együtt törékeny világunkra és kössünk barátságot a környezettel!

Reméljük ez a Hálós pamuttáska sok örömet fog okozni használóinak és nagy segítség lesz a terhek cipelésében.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel