Cseresznyevirág mintás ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

30 cm magasság × 30 cm szélesség × 18 cm mélység

Rózsaszín, vállra tehető erősített füllel

10-12 kg teherbírás

Cseresznyevirág mintás ökotáska : Ez a táska egy elegáns és igen letisztult stílusú ökotáska, mely lágy és finom mintájával egy igazán  kedves hangulatot szeretett volna megjeleníteni, ami nem más, mint a cseresznyefa virágzása.

Tudástár : A cseresznyevirág (japánul szakura 桜) Japán nemzeti jelképe és a japán identitás része; a japáncseresznye (Prunus serrulata) számos nemesített változatának tavasszal nyíló virága, amelyekből termések nem származnak. A sakura szó a cseresznyefát és annak virágát jelenti, ami Japán nem hivatalos nemzeti virága. Japán legnagyobb cseresznyevirág-néző helye a Mjógi-hegy lábánál levő Szakura no Szato (“Cseresznyefalva”), ahol több mint ötezer cseresznyefa található.  A japánok sakura időszakát kiemelt eseményként kezelik, ez az ún. Hanami. Szótár szerint a hanami annyit tesz, virágnézés, de általában csak a cseresznyére értik. A hanami egyszerű tevékenység: leülünk egy fa alá, és simán csak élvezzük a rengeteg virág látványát, kikapcsolódunk, pihenünk.

Bízunk benne, hogy ez az ökotáskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Töltse le termékünk katalógusoldalát: https://baratunkafold.hu/katalogus/36_CSERESZNYEVIRAGOS_OKO.pdf

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel