Dinnyés ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

30 cm magasság × 38 cm szélesség × 18 cm mélység

Fehér 40 cm hosszúságú fülek, szőtt erősített kivitelben

10-12 kg teherbírás

Dinnyés ökotáska : Környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készítettük a nyár legkedveltebb gyümölcsét megjelenítve rajta. Imádjuk kézzel vagy kanállal enni, vagy szeletbe vagy kockára vágva, hidegen vagy melegen. Teljesen mindegy, de az útszéli édes görögdinnyénél nincs jobb a világon:)

Tudástár : A görögdinnye (Citrullus lanatus) a tökfélék (Cucurbitaceae) családjába tartozó, Afrika déli részéről származó növényfaj, illetve annak termésének a neve. Sokan édes íze miatt gyümölcsnek tartják, de termesztéstechnikailag zöldségnek számít. David Livingstone, a híres Afrika-kutató, úgy írja le a görögdinnyét, hogy a Kalahári sivatagban rengeteg található belőle, úgy gondolják, hogy innen származik, és itt szabadon nő. Nem ismert, hol termesztették először, de a legkorábbi feljegyzett görögdinnyeszüret nagyjából 5000 évvel ezelőtt a dinasztikus Egyiptomban történt, hieroglifával is megörökítették. A növényt gyakran helyezték fáraók sírkamrájába élelemként a túlvilágra. Főleg íze és cukortartalma miatt termesztik; viszonylag kevés benne a C-vitamin. Víztartalma 90-95 %, a fogyasztásával a szervezetbe jutó víz előnyösen befolyásolja a veseműködést.

Vigyázzunk együtt törékeny világunkra és kössünk barátságot a környezettel!

Töltse le a termék katalógusoldalát:

https://baratunkafold.hu/katalogus/37_DINNYES_OKO.pdf

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel