Macskás ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% újrahasznosított környezetbarát PP

30 cm magasság × 38 cm szélesség × 18 cm mélység

Kétféle színű és vállra tehető hosszúságú, erősített füllel

10-12 kg teherbírás

Macskás ökotáska : Ezt a különböző fajtájú macskákkal megálmodott ökotáskát, minden macskabarátnak és állatbarátnak ajánljuk. Akik imádják a cicákat, esetleg ilyen fajta macskájuk van otthonukban, külön örülni fognak. A mi céges macskánkat Sacikának hívjuk, kolléganőnk macskáját pedig, Mancinak hívják:)

Tudástár: Winston Churchill és Freddie Mercury köztudottan macskaimádók voltak, azonban tudnunk kell, hogy Nagy Sándor és Napóleon is kimondottan féltek a macskáktól. Az internet és az okostelefonok elterjedésével a vicces, rendszerint pórul járó macskákról készült amatőr videók megjelentek a közösségi videómegosztó oldalakon, ahol az egyik legnépszerűbb témává váltak, néhány macskát pont az internet tett híressé (pl. Grumpy Cat).

Reméljük ez a macskás táskánk sok örömet fog okozni használójának, és ha otthon üresen hagyja és van macskája, biztosan bele fog mászni:)

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Töltse le termékünk katalógusoldalát :

https://baratunkafold.hu/katalogus/43_OKOTASKA_MACSKAS.pdf

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel