Love ökotáska No.2.

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

30cm magasság × 30cm szélesség × 18cm mélység

Piros széles fülekkel, szőtt, erősített kivitelben

8-10 kg teherbírás

Love ökotáska No.2.:  A szerelem és a szeretet kimutatása a lelkünk egyik legfontosabb láthatatlan kinyilatkoztatása, és mi mással tudnánk még puhábbá és kedvesebbé tenni, mint két szupercuki állattal a Love ökotáskán.

Viva l’amore, viva la vita!

Környezetbarát 100%-ban újrahasznosított OPP anyagból készítettük a nyár legkedveltebb gyümölcsét megjelenítve rajta. Imádjuk kézzel vagy kanállal enni, vagy szeletbe vagy kockára vágva, hidegen vagy melegen. Teljesen mindegy, de az útszéli édes görögdinnyénél nincs jobb a világon:)

Tudástár : Aphrodité, a Szerelem Istennője , mezítelenül emelkedett ki a tenger habjaiból. Meglovagolt egy kagylót, és először Küthéra szigetén szállt partra. De rájött, hogy ez csak egy kis sziget, továbbment hát a Peloponnészoszra, és végül Ciprus szigetén, Paphoszban telepedett le. Még ma is ez a város Aphrodité kultuszának központja.

Vigyázzunk együtt törékeny világunkra és kössünk barátságot a környezettel!

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel