Vivaldi ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

30 cm magasság × 30 cm szélesség × 18 cm mélység

45 cm hosszú fehér szőtt fül, erősített kivitelben

10-12 kg teherbírás

Vivaldi ökotáska : Ennek az ökotáskának egyik oldala Nyár, a másik oldala a Tavasz. Színeivel vidámságot és örömet sugároz, melyet tulajdonosa is reméljük átérez, mert a célunk ez volt.

Tudástár : Antonio Lucio Vivaldi (Velence, 1678. március 4. – Bécs, 1741. július 28.) olasz barokk-kori zeneszerző, hegedűs, pedagógus, impresszárió és pap. 1725-1729 között öt új versenymű-gyűjteménye jelent meg, köztük talán legismertebb versenymű sorozata a Le Quattro Stagioni (A négy évszak) is, mely nemcsak az egyes versenyművek címadása miatt számít a programzene előfutárának: a sorozat négy versenyműve egy-egy szonettel kezdődik, amely a concertókban ábrázolt képeket vázolja fel. A négy évszak, amelynek négy tétele egy-egy, általa írt szonettből indul ki. A szóló és a kíséret kölcsönhatása elbűvölő, ez a leíró jellegű muzsika az első valódi programzene, amellyel Vivaldi hagyományt teremtett. A Négy évszak Tavasz részében például egyidejűleg jelenik meg az alvó pásztor (szólóhegedű), a csörgedező patak (zenekari hegedűk) és az őrködő pásztorkutya (brácsa). A Négy évszak Nyár részében pedig, lényegében a felnőttkor küzdelmes időszakának zenei ábrázolásáról van szó.

Bízunk benne, hogy a Vivaldi ökotáskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Töltse le a termékünk katalógusoldalát:

https://baratunkafold.hu/katalogus/39_VIVALDI_2018.pdf

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel