Hálós ökozsák

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PE ökozsák

32cm magasság × 28cm szélesség

Zöld vagy Kék zsinórral

2-3 kg teherbírás

Hálós ökozsák : 100%-ban újrahsznosított PE anyagból készült ez a szuper-praktikus ökozsák, mellyel minden zöldségek, gyümölcsök, magok vagy egyéb, mérhető áruk belekerülhetnek – természetesen a méret és a súly függvényében:) Az ökozsák oldalán található címketartóra nyugodtan rá lehet ragasztani az éppen mérlegelt áru mennyiségére és árára vonatkozó címkét, melyet a kasszánál örömmel fognak fogadni. A kis zsák alkalmas tárolásra is, mivel semmilyen olyan anyagot nem tartalmaz, mely veszélyes lenne egészségünkre vagy a benne tárolt termékre. A zsákon van egy kis zsinór is, mely segítségével cipelni is tudjuk vagy melyet behúzva – megkötve, megakadályozzuk, hogy a termékünk kiboruljon belőle. A csomagolásmentesség jegyében született ezen termünk is, mely jelenleg ebben a méretben kapható. A csomagolásmentesség irányvonala egy igen fontos út a jelen és jövő társadalmában, melyhez cégünk ezen termékkel tud hozzájárulni.

Reméljük ez a kis Hálós ökozsák sok örömet fog okozni használójának, örömét fogja benne lelni és segíti a tárolásban és a csomagolásmentesség útvonalán.

 

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel