Ananászos ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

38cm magasság × 42cm szélesség × 21cm mélység

Fehér erősített füllel

10-12 kg teherbírás

Ananászos ökotáska : Az ananászos ökotáska egy nagyon vidám, nyári hangulatot és egy csodálatos gyümölcsöt jelenít meg, mely fő motívumonként mókás formában tárul elénk Ananász Jack, aki egy napszemüveges ananászfigura. Környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készült, vállra tehető füllhosszal.

Tudástár : Az egészséges életmód kialakítása nem egyik napról a másikra megy, hanem egy folyamat eredményeként jön létre. E folyamatban több tényező is fontos szerepet játszik. Az egészséges életmód feltételeként általában javasolni szokták – sok minden mellett – a gyümölcsök fogyasztását, nyers formában.

Ha a környezetvédelem érdekében és a klímaváltozás ellen is szeretnénk tenni, akkor az ananászt érdemes valóban egzotikumnak tekinteni az étrendünkben, és előnyben részesíteni a mi éghajlatunkon termő, szezonális, nem hosszan utaztatott gyümölcsöket. A konzervet azonban jobb, ha hanyagoljuk, akkor már inkább nyers ananászt vásároljunk, mivel így a csomagolást és vele együtt jelentős mennyiségű ipari szennyezőanyag légkörbe jutását spóroljuk meg. Egyre nagyobb divatja van (szerencsére) a különféle zöldségek, gyümölcsök otthoni kigyökereztetésének. Az avokádó mellett az ananásszal is érdemes próbálkozni. Ehhez olyan ananászra van szükség, aminek épek és erősek a levelei. A gyümölcshús tetejétől számított kb. 3 centiméternyit vágjunk le, majd tépkedjük le az alsó leveleket, és a csutkát tegyük félre, hogy alaposan ki tudjon száradni! Egy pohár vízbe állítva gyökereztessük ki, ami nagyjából 2,5-3 hét alatt meg is történik. Ne feledjük el a vizet naponta cserélni!

Vigyázzunk együtt törékeny világunkra és az egészségünkre!

Reméljük ez az ananászos ökotáskánk sok örömet fog okozni használóinak és nagy segítség lesz a terhek cipelésében.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel