Budapest ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát R-PET ökotáska

30 cm magasság × 38 cm szélesség × 18 cm mélység

R-PET anyagú, anyagában mintázott kétféle hosszúságú füllel

10-12 kg teherbírás

Budapest Normál méretű ökotáska : Ennek a táskának a kézzel egyenként festett motívumain kívül az a különlegessége, hogy a füleit is a motívumok mintázatával, a táska anyagából készítettük el, hogy még egyedibb és trendibb legyen. A kétféle hosszúságú fülek, pedig segítenek, hogy a táskát kézben és vállon is tudjuk büszkén hordani.

Tudástár: Magyarország fővárosa, Budapest , egyben országunk legnagyobb és legnépesebb városa. Pestet és Budát, Magyarország fő-, illetve székvárosát csak a reformkortól kezdődően emlegették együtt, közös nevükön. A gyakoribb forma a nagyobb város nevét előre helyezve Pest-Buda volt, de elvétve előfordult a magyar nyelvhez jobban illeszkedő, a mássalhangzó-torlódást elkerülő Buda-Pest alak is. Ez a névváltozat gróf Széchenyi István 1831-es Világ című művéből származik. A városok egyesítésekor, 1873-ban már magától értetődő természetességgel választották az új szék- és főváros számára a Budapest nevet. Mi magyarok büszkék vagyunk csodás országunk fővárosára.

Reméljük ez a csodás, kézzel festett mintákkal ékesített és mintázott füllel készített Budapest ökotáska sok örömet fog okozni mindenkinek!

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Töltse le a termék katalógusoldalát:

https://baratunkafold.hu/katalogus/41_OKOTASKA_BUDAPEST_KICSI.pdf

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel