Pisztáciás ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% újrahasznosított környezetbarát PP

38 cm magasság × 42 cm szélesség × 22 cm mélység

45 cm hosszúságú szőtt fül erősített kivitelben

10-12 kg teherbírás

Pisztáciás ökotáska : Akárki akármit mondd, a pisztácia egy különleges és igazán íncsiklandozó mag, mely minket is megihletett. Ki tudna ellenállni egy ilyen tál pisztáciának, melyet egy jó társaságban szívesen bontogatunk és fogyasztunk el a hosszú beszélgetések alatt.

Érdekességek :

  • Érdekes tény, hogy a pisztácia nem mogyoró- vagy dióféle, hanem valójában egy gyümölcs magja, amelynek húsát a feldolgozás során eltávolítják. Az egyetlen oka, hogy sokan a diófélék közé sorolják, hogy pisztácia a kesudió távoli rokona.
  • A legenda szerint Sheba királynője a pisztáciát királyi ételnek nyilvánította, ezért csak az uralkodóknak engedélyezte fogyasztását. A királynőn kívül Nabukodonozor babiloni király is szenvedélyesen rajongott a pisztáciáért, és még híres függőkertjébe is ültetett belőle.
  • A pisztácia fogyasztása azért is rendkívül egészséges, mert csökkenti a rossz LDL- és növeli a jó HDL-koleszterin szintjét a véráramban. Viszont a pisztáciát érdemes mértékkel fogyasztani, hiszen energiában is gazdag: 10 dkg a magvakból csaknem 550 kalóriát tartalmaz.
  • Évszázadokon át nemcsak a pisztácia magot, hanem a pisztáciafa kérgét is rágcsálták az emberek. A köztudatban ugyanis az a felfogás élt, hogy a kéreg rágása fehéríti és tisztítja a fogakat, illetve frissíti a leheletet.

Vigyázzunk együtt törékeny világunkra!

Töltse le a termék katalógusoldalát:

https://baratunkafold.hu/katalogus/09_PISZTACIAS_OKO.pdf

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel