Budapest ÓRIÁS ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

40 cm magasság × 55 cm szélesség × 20 cm mélység

Kézipoggyász méretű ökotáska kétféle hosszúságú erősített fülekkel

20-22 kg teherbírás

Budapest ÓRIÁS ökotáska a baratunkafold.hu műhelyéből, melynek minden egyes ábráját egyenként festettünk és álmodtunk meg, hogy csodás fővárosunk hírnevét méltón öregbítsük.

Tudástár: Magyarország fővárosa, Budapest , egyben országunk legnagyobb és legnépesebb városa. Pestet és Budát, Magyarország fő-, illetve székvárosát csak a reformkortól kezdődően emlegették együtt, közös nevükön. A gyakoribb forma a nagyobb város nevét előre helyezve Pest-Buda volt, de elvétve előfordult a magyar nyelvhez jobban illeszkedő, a mássalhangzó-torlódást elkerülő Buda-Pest alak is. Ez a névváltozat gróf Széchenyi István 1831-es Világ című művéből származik. A városok egyesítésekor, 1873-ban már magától értetődő természetességgel választották az új szék- és főváros számára a Budapest nevet. Mi magyarok büszkék vagyunk csodás országunk fővárosára.

Reméljük ez a csodás, kézzel festett mintákkal ékesített kézipoggyász méretű óriás Budapest ökotáska sok örömet fog okozni mindenkinek!

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Töltse le katalógusoldalunkat:

https://baratunkafold.hu/katalogus/42_OKOTASKA_BUDAPEST_NAGY.pdf

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel