Retro sorozat : Hot-Dog ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

30cm magasság × 38cm szélesség × 20cm mélység

Vajszínű erősített füllel

10-12 kg teherbírás

Retro sorozat – Hot-Dog ökotáska : Az amerikai fémplakettek ihlették ezen ökotáska sorozat darabjait. A 60-as és 70-es években igen nagy népszerűségnek örvendtek ezek a plakettek, melyek általában hulladék fém anyagokból készültek. A Garage ökotáska egy kicsit gasztróbb kisugárzású, mellyel igyekeztünk az amerikai ételkultúra kedvelőinek kedveskedni, de szívből ajánljuk mindenkinek. Környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készült, vállra tehető, fehér erősített füllhosszal

A Retro sorozat keretein belül összesen 5 féle különböző ökotáska fog készülni, melyet igyekszünk mihamarabb elkészíteni, hogy mindenki megtalálja a kedvencét belőlük.

Tudástár :  Az egyik legamerikaibb gyorskaja, a hot-dog minden ízében német találmány. Klasszikus töltelékét, a frankfurti virslit a 17. században ötölte ki egy német hentes. Amerikába is német bevándorlók vitték be, és egy német házaló kezdte először kifliben árulni St. Louis utcáin 1880-ban. Az olcsó, laktató szendvicsféleség hamar népszerűvé vált a diákok körében, és neve, a hot-dog, vagyis „forró kutya” is innen került át a köznyelvbe. Hogy mi ihlette? Az egyik magyarázat szerint a kolbászkák eredeti neve, a németek ugyanis hosszúkás alakja miatt tacskónak becézték szeretett frankfurtijukat. A másik elmélet alapja viszont gyenge minőségük – ekkoriban ugyanis előfordult, hogy a hentesek kutyahúst dolgoztak a húsáruba, és az egyetemisták alighanem a virslik töltőanyagával kapcsolatos sötét gyanújuknak adtak hangot a rosszmájú elnevezéssel.

Vigyázzunk együtt törékeny világunkra és kössünk barátságot a környezettel!

Reméljük ez a Hot-Dog ökotáskánk sok örömet fog okozni használóinak és nagy segítség lesz a terhek cipelésében.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel