Koponyás ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

31cm magasság × 30cm szélesség × 21cm mélység

Fekete füllel vállra akasztható hosszúságban

10-12 kg teherbírás

Koponyás ökotáska : Egy kicsi szakítottunk a hagyományainkkal és Eszter kolléganőnk kérésére elkészítettük eddigi legérdekesebb ökotáskánkat. Ezt a nagyon trendi, igen színes és mindamellett hagyományörző megjelenés a mexikóiak halál napját hivatott kicsit közelebb hozni hozánk filozófiában. Környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készült, vállra tehető füllhosszal.

Dia de los Muertes – A halottak napja :  Mexikóban november 1-jén és 2-án ünneplik a halottakat. Igen, nem a halál ellen, nem a félelemről szól az ünnep, hanem az elhunytak ünnepléséről, és az újjászületésbe vetett hitről is. Az első nap az elvesztett gyermekek (Día de los Inocentes vagy Día de los Angelitos) emlékének szól, a második napon a felnőtt lelkek is megérkeznek. Ehhez a két naphoz számtalan szokás és hagyomány kapcsolódik. La Catrina egy mexikói bábu, népi figura, díszes női népviseletbe öltöztetett csontváz formájában; eredetileg José Guadalupe Posada(wd) alkotása. A mexikóiak a hagyomány szerint gúnyt űznek a halálból és szórakoznak rajta. Elég sokféle ábrázolása megjelent, különösképpen a 20. századtól, mint például a Don Juan Tenorio spanyol színdarab Zorrillától, ábrák José Guadalupe Posadától, a korszakot jelképező nagy táncok, szatírák, halálfejek, de anélkül, hogy elveszne a korszak magasztossága és miszticizmusa.

Bízunk benne, hogy Koponyás ökotáskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel