Makaronos ökotáska – No 2.

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

24cm magasság × 28cm szélesség × 14cm mélység

Fehér erősített füllel

10-12 kg teherbírás

Makaronos ökotáska – No 2. : Ez az makaronos ökotáska egyik igen kedvelt modellünk legújabb verziója 2019-re, mely az egyik legkedveltebb és legfelkapottabb édesség-különlegességet hivatott megjeleníteni. A táskán ez a finomság látható, mely oly sok ember és gyermek kedvence. Használja örömmel ezt a csodás ökotáskánk legújabb modelljét is.

Érdekességek : A köztudattal ellentétben az eredeti makaronok Olaszországhoz köthetők. Amikor az olasz származású Medici Katalin hozzáment II. Henrik francia királyhoz 1553-ban, saját cukrászait is magával vitte Franciaországba, akik makaron receptjeiket sem hagyták hátra. Akkoriban a makaron egy egyszerű kekszre utalt, amit a franciák újragondoltak és megalkották a ma ismeretes édességet, két keksszel és némi krémmel. A makaronnak saját napja is van, március 20-án ünneplik a nemzetközi Makaron Napot.

Vigyázzunk együtt törékeny világunkra és kössünk barátságot a környezettel!

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel