Teamintás ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% újrahasznosított környezetbarát PP

32cm magasság × 30cm szélesség × 23cm mélység

Natúr színű vállra akasztható fülhosszal

10-12 kg teherbírás

Teamintás ökotáska : Az ökotáska környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készült, melyet gondosan készítettünk és terveztünk a mai trendeknek és divatnak megfelelően, hogy ne csak egy legyen a sok közül, hanem egy olyan ökotáska legyen, ami kitűnik a sok közül. Teás motívumokkal kialakított, vállra akasztható és nagy méretének köszönhetően sok minden elférhet benne.

A tea története : A legenda szerint Kr. e. 2737-ban Shen Nong császár rendeletileg tette kötelezővé a víz fogyasztás előtti fölforralását. Az ő nevéhez kötődik a tea felfedezése is. A hagyomány szerint egyszer a császár épp vizet forralt egy kiránduláson, amikor a fákról tealevelek hullottak a melegítőedénybe. Az amúgy hobbitudós császár a főzetet megkóstolta, és ízlett neki. Így fedezték fel a teát. A tea közkedvelt ital és élvezeti cikk. Amióta ötezer évvel ezelőtt a kínai császárnak a csészéjébe fújta a tealevelet a szél, a tea politikát csinált és történelmet írt. Életünket, a tengeri hajózást, a gazdaságot és a kereskedelmet is befolyásolta a teázás. Írásos formában először a Kr. e. III. században említik. Egy tekintélyes kínai sebész a teát ajánlotta az éberség és a koncentrációs képesség javítására. Évente nagyjából hárommillió tonna teát termelnek a világon a szükségletek fedezésére. 1952-1998 között Európa legfontosabb teakereskedelmi központja a londoni „Tea Exchange” rendszeres árverései voltak. Ma már a gyártó országok tőzsdéin folyik a teakereskedelem. Ezek között olyan városokat találunk, mint Kalkutta, Colombo és Mombasa.

Bízunk benne, hogy a Teás ökotáska elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel