Wineworld ökotáska No 1.

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

28 cm magasság × 24 cm szélesség × 18 cm mélység

Fekete erősített kivitelű füllel

10-12 kg teherbírás

Wineworld ökotáska :  Hogy a férfiaknak is kedvezzünk, illetve a bor kedvelőinek, ezért alkottunk meg a nagysikerű Vinotéka ökotáska legújabb testvérét, a Wineworld ökotáska személyében.

A táska környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készült, melyet gondosan készítettünk és terveztünk a mai trendeknek és divatnak megfelelően. A táska segítségével akár 6 darab 0,7 literes palackot is szállíthatunk, biztonságosan. Reméljük ez a baratunkafold.hu táskánk sok örömet fog okozni használójának. Kövessen minket facebook-n és nézze meg további trendi ökotáskáinkat is, melyek közül reméljük szintén lesz kedvence. Védjegyünk a pillangó a táska oldalán világunk törékenységét szimbolizálja és a minőségi standardunkat hivatott jelezni, hogy Ön mindig a legjobbat kapja.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Töltse le a táska katalógusoldalát :

https://baratunkafold.hu/katalogus/40_WINEWORLD_OKO.pdf

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel