Gyümölcsös ökotáska 2023

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

38cm magasság × 45cm szélesség × 21cm mélység

Kétféle hosszúságú, szőtt, erősített kivitelben

20-22 kg teherbírás

Gyümölcsös ökotáska 2023 : Ez a bevásárlótáska az előző újragondolása, 2023-as köntösben:) A környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készült, melyet egy kicsit tapétaszerű stílussal bolondítottunk meg. A gyümülcsök szintén ezeket a stílusjegyeket kapták és így állt össze belőle egy óriás, szuper ökotáska. Dupla füllel varrjuk, hogy kézben is tudjuk tartani és vállra is lehessen tenni. A táska nagy mérete és igazán strapabíró mivoltának köszönhetően,  akár 25 kg súlyt is elbír és kiváló társ nagy terhek mozgatásakor.

Reméljük ez a gyümölcsös öko baratunkafold.hu bevásárlótáskánk sok örömet fog okozni használójának, örömét fogja benne lelni és kényelmesen segíti a nagy terhek cipelésében.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között.

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel