Wineworld ökotáska No 2.

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

28cm magasság × 24cm szélesség × 18cm mélység

Fehér szőtt, erősített kivitelben

8-10 kg teherbírás

Vinotéka – Wineworld ökotáska No 2.: A Wineworld sorozatunk legújabb design-ja egy kicsit absztrakt és modern grafikai megvilágítással jelentkezik. A színvilága és a grafikai formák egyedisége extravaganciát és trendi jelleget kölcsönöz ezen ökotáskának. Környezetbarát vinotéka megnevezésű ökotáska 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készült, kényelmes, erősített füllel és egy kimondottan kellemes nagysággal.

Tudástár :A magyar bortörvény szerint a bor a szőlő gyümölcséből, erjesztés útján készült ital. A más gyümölcsökből, de ugyancsak erjesztéssel, és cukor (szacharóz) hozzáadásával készült italt gyümölcsbornak nevezzük. A gyümölcsbor egyféle gyümölcsből készülő borital, amelyeknek nevében a gyümölcsöt is megnevezik. pl.: almabor, málnabor, meggybor, ribizlibor stb. A gyümölcsbor csak annyiban különbözik az eredeti gyümölcslétől, hogy a benne lévő és a hozzáadott cukorból alkohol lesz. Fogyasszuk mértékkel és felelősséggel.

Vigyázzunk együtt törékeny világunkra és az egészségünkre!

Reméljük ez a Vinotéka sorozatú ökotáskánk sok örömet fog okozni használóinak és nagy segítség lesz a terhek cipelésében.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel