Narancsos ökotáska – No 2.

Vissza az ökotáskákhoz

100% újrahasznosított környezetbarát PP

30cm magasság × 38cm szélesség × 18cm mélység

Fehér színű erős, vállra tehető hosszúságú füllel

10-12 kg teherbírás

Narancsos ökotáska 2019-es modell: Olyan táskát szerettünk volna készíteni a narancsos verzióból 2019-re, amely még nagyobb frissességet mutat, mint elődje.  Egy kis reggeli idillnek tűnik a megjelenítés. Reméljük friss színeivel és a kedves háttérrel egy igazán izgalmas külsőt adhattunk ennek az ökotáskának is.

A friss narancs és az egészséges életmód szinte elválaszthatatlan fogalmak, mivel mindkettő kifejezi magát az egészséget. Ha teheti egyen sok zöldséget és gyümölcsöt, és ha van otthon mixere készítsen turmixot magának, melyből a narancs sem maradhat ki! Fordítson több időt egészségének megőrzésére és karbantartására.

Reméljük ez az új modell sok örömet fog okozni használójának , örömét fogja benne lelni és kényelmesen segíti a nagy terhek cipelésében.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között.

Töltse le a 2019-es  Narancsos ökotáska katalógusoldalát:

https://baratunkafold.hu/katalogus/46_OKOTASKA_NARANCSOS_2019.pdf

 

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel