Lajháros ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

28cm magasság × 24cm szélesség × 18cm mélység

Fehér, erősített füllel

8-10 kg teherbírás

Lajháros ökotáska – 2020-as trendi ökotáskák sorozatból

Ha jól belegondolunk a lajhár nem túl izgi állat. Naphosszat lustálkodik a lajhár, még csak meg se mozdul, ha nem muszáj. Sebességük a szárazföldön 2 méter/perc! Ugyanakkor tudtad, hogy kiválóan úsznak? Azt az energiát, amit a parton megspórolnak, valószínűleg a vízben adják ki, ugyanis ott ötször gyorsabbak, mint a szárazföldön. Sőt, akár 40 percig is képes egy lajhár úszni mindössze egy levegővétellel, lassú anyagcseréjüknek köszönhetően. Nagy árat fizetett a lajhár azért, hogy viszonylag biztonságos élőhelyen élhet, és nem vetélkedik másokkal a táplálékért: korlátoznia kell az energiafelhasználását, ami több szempontból is befolyásolja szervezete működését. Érdekesség, hogy valaha az őslajhárok között volt elafánt nagyságú is, amely a földön ülve tépegette a lenyúló faágakról a leveleket. Ez a manapság nagyon trendi állat ihlette meg ezt az ökotáskánkat, mely környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készült, fehér erősített füllhosszal rendelkezik. A lajháros ökotáska a 2020-as legújabb trendi ökotáskák sorozatának egyik tagja és nemcsak egy kis lajhárt mutat meg nekünk, hanem egy kicsit is anyukájával.

Vigyázzunk együtt törékeny világunkra és kössünk barátságot a környezettel!

Reméljük ez a Lajháros ökotáskánk sok örömet fog okozni használóinak és nagy segítség lesz a terhek cipelésében.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel