Kutyás ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

30cm magasság × 38cm szélesség × 18cm mélység

Aranyszínű vállra tehető, erősített füllel

10-12 kg teherbírás

Kutyás ökotáska – 2020-as trendi ökotáskák sorozatból

Nincs a világon még egy olyan állatfaj, amellyel annyira szoros lenne az emberiség kapcsolata, mint a kutyával. A barátság ősi időkre nyúlik vissza: a farkas volt az első élőlény, amelyet az emberek háziasítottak. Hogy ez pontosan mikor történt, arról megoszlanak a vélemények, a domesztikáció kezdetén legkorábban 30 ezer, legkésőbb 10 ezer évvel ezelőttre teszik. Hogy a háziasítás miért indult el, szintén kérdéses. A legvalószínűbb az, hogy az állatokra a vadászatok és a lakóhelyek védelme miatt volt szükség. Hasonló módon azt sem tudni, hogy melyik farkasfajt szelídítették meg a korai emberek: bár sokáig úgy vélték, hogy a szürke farkas lehet a kutyák őse, a régészeti és genetikai vizsgálatok ezt az elméletet már részben cáfolták. Őseink mindenesetre jól válogattak, a legbarátságosabb, legkönnyebben tanítható farkasok kiválasztásával gyorsan óriási hatást gyakoroltak az állatokra. A kutyás ökotáska környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készült, arany erősített füllhosszal rendelkezik. A kutyás ökotáska a 2020-as legújabb trendi ökotáskák sorozatának egyik tagja.

Vigyázzunk együtt törékeny világunkra és kössünk barátságot a környezettel!

Reméljük ez a Kutyás ökotáskánk sok örömet fog okozni használóinak és nagy segítség lesz a terhek cipelésében.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel