Turmix ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát R-PET ökotáska

28 cm magasság × 24 cm szélesség × 18 cm mélység

Sötétkék, 40 cm hosszúságú, szőtt fül, erősített kivitelben

10-12 kg teherbírás

Turmix ökotáska : A táskát az egészséges életmód ihlette, mely természetesen nemcsak a turmixok készítését és fogyasztását jelenti. A táska selymes tapintású, ökotextil belsővel rendelkezik, külső borítása pedig gyümölcsös és turmixos megjelenésével igazán extra külsőt kölcsönöz az ökotáskának.

Az ökotáska környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PET palack anyagból készült, melyet gondosan készítettünk és terveztünk a mai trendeknek és divatnak megfelelően, hogy ne csak egy legyen a sok közül, hanem egy olyan ökotáska legyen, ami kitűnik a sok közül.

Reméljük ez a turmixos, gyümölcsös baratunkafold.hu táskánk sok örömet fog okozni használójának, örömét fogja benne lelni és kényelmesen segíti a nagy terhek cipelésében.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között.

A termék katalógusoldalát is letöltheti:

https://baratunkafold.hu/katalogus/19_TURMIX_OKO.pdf

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel