Magyarország ökotáska – No 1.

Vissza az ökotáskákhoz

100%-ban újrahasznosított ökotextil

28 cm magasság × 34 cm szélesség × 21 cm mélység

42 cm hosszúságú szőtt fül erősített kivitelben

10-12 kg teherbírás

Magyarország ökotáskánk környezetbarát 100%-ban újrahasznosított ökotextil anyagból készült, melyet gondosan készítettünk és terveztünk a mai trendeknek és divatnak megfelelően, hogy ne csak egy legyen a sok közül, hanem egy olyan ökotáska legyen, ami kitűnik a sok közül.

A Magyarország táska mindkét oldalán a kalocsai mintás motívum található kis kreatív fűszerezéssel megszórva. A gerinc részen egyik oldalon magyarul, a másik oldalon angolul található az környezetbarát és egyedi jelleget szimbolizáló pillangós embléma. Egyik souvenir és ajándékbolt kínálatából sem hiányozhat ez az ökotáska.

Reméljük Magyaroszág baratunkafold.hu ökotáskánk sok örömet fog okozni használójának , örömét fogja benne lelni és kényelmesen segíti a nagy terhek cipelésében.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között.

Töltse le a termék katalógusoldalát:

https://baratunkafold.hu/katalogus/06_MAGYARORSZAG_OKO.pdf

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel