Fresh ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

30 cm magasság × 30 cm szélesség × 18 cm mélység

Narancssárga, 40 cm hosszúságú szőtt fül, erősített kivitelben

10-12 kg teherbírás

Fresh ökotáska: Kicsit retro-s fresh narancsos motívumok és a gerincen lévő facsart narancslé grafika, különleges külsőt kölcsönöz ennek az ökotáskának. A narancs és narancslé egy igazán kellemes reggelindító ital, mely egészséges mivoltát csak az otthon készített verzióban érezhetjük, mely csak gyümölcs-cukrot tartalmaz.

Tudástár:A narancs Dél-Kelet Ázsiából származik, ie. 2500-ben már megtalálták nyomait Kínában. A narancs (latin neve Citrus aurantium L., népies neve auranci, oránzs) déligyümölcs a citrusfélék csoportjából. Valószínűleg Nagy Sándor segítségével jutott Európába, ahol csak a középkorra vetette meg a lábát, a Mediciek címerpajzsát már 5 narancsgerezd díszíti. A citrusfélék közül a narancs héjának van a legnagyobb az antioxidáns tartalma. Magát a narancsot számos tekintetben felhasználják, de a legfontosabb talán, hogy rengeteg benne az antioxidáns, a karotin, a flavon, de olyan anyagok is megtalálhatóak benne, amelyek hatásosak például a tüdőrák elleni küzdelemben. Gyógyhatásai közül kiemelendő, hogy jó vértisztító, gyomorerősítő, és étvágyjavító.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között.

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel