Virágos ökotáska – Magnólia

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

28cm magasság × 24cm szélesség × 18cm mélység

Sötét szőtt, erősített kivitelben

8-10 kg teherbírás

Virágos ökotáska – „Magnólia” – 2021-as trendi virágos ökotáskák sorozatból

Az emberek gyakran társítják az egyes virágokat valamilyen speciális eseményhez, például Valentin-naphoz, esküvőhöz, évfordulókhoz, szülinapokhoz. Tulajdonképpen miért adjuk pont azt a virágot arra az alkalomra? Már a régi időkben is, a különböző kultúrákban, a virágokhoz jelentéseket társítottak. Többnyire a növény természetes tulajdonságai alapján határoztak meg. Bár a mai modern kultúra sokkal szókimondóbb és nyitottabb, mint a száz évvel ezelőtti, a virágküldés hagyománya máig fennmaradt a gondolatok és az érzelmek kifejezésének romantikus eszközeként. A virágok speciális nyelve, amikor kezdtek különböző elvont jelentéseket társítani hozzájuk, csupán a 18. században, Viktória királynő korában alakult ki. Ennek a korszaknak nagyon szigorú etikai-, és viselkedés kódexe volt, mely pontosan meghatározta, hogy ki és mit mondhat. Ezzel vették elejét annak, hogy bárki bármilyen tiszteletlen vagy illetlen dolgot mondjon a másik félnek.  Ekkor kezdték el a virágokat különböző jelentéssel felruházni, hogy elmondhassák azt is, amit szavakkal nem tudtak. Sok hölgynek kis könyve is volt a virágok jelentésével, hogy megfejthessék a kapott virágok mondanivalóját. Ez a manapság nagyon trendi kisugárzás ihlette meg ezt az ökotáskánkat, mely környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készült, mely erősített füllel rendelkezik. A virágos ökotáska a 2021-as legújabb trendi ökotáskák sorozatának egyik tagja, mely a MAGNÓLIA megnevezést kapta.

Vigyázzunk együtt törékeny világunkra és kössünk barátságot a környezettel!

Reméljük ez a virágos ökotáskánk is sok örömet fog okozni használóinak és nagy segítség lesz a terhek cipelésében.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel