Magyarország ökotáska – No 2.

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát R-PET ökotáska

30cm magasság × 38cm szélesség × 19cm mélység

Vállra tehető hosszított és erősített törtfehér színű füllel

10-12 kg teherbírás

Magyarország ökotáskánk  legújabb modellje egy környezetbarát 100%-ban újrahasznosított R-PET anyagból készült. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb és legátfogóbb képet adjuk magyarságunkról. A táska minden minden egyes kis részlete, kézzel készült festett munka gyümölcse, melyet igyekeztünk a legesztétikusabban elhelyezni országunk táskáján. Büszkének lenni jó kis hazánkra és bízunk benne, hogy ez egy méltó megjelenítése csodás országunk értékeinek, melyet mindannyian úgy szeretünk. Vigyázzunk együtt országunk értékeire és öregbítsük hírnevünket a világban : mert magyarnak lenni jó!

Ha úgy érzi valami még kimaradt a táskáról, vagy lenne bármilyen ötlete vagy csak úgy gondolja, hogy árusítani szeretné, kérem írjon nekünk bátran, mert számunkra ezzel a Magyarország ökotáskával a legfontosabb célunk az volt, hogy mindenki megtalálja benne valahol Önmagát, mindamellett, hogy bízunk benne, hogy sok külföldi látogató is nagy szeretettel fogja magáénak tudni ezt az egyedi emléket. Meg vagyunk győződve arról, hogy egy ilyen táskában mindenki talál valami olyat, ami mosolyt csal az arcára vagy egy jó emléket csal elő a múltból vagy csak egyszerűen jó érzéssel tölti el, hogy egy ilyet tarthat a kezében. Számunkra egy óriási büszkeség volt ezt a táskát megálmodni, megfesteni és megalkotni. Használja legalább akkora örömmel, amekkorával mi ezt készítettük!

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között.

 

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel