Kávés ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

28 cm magasság × 24 cm szélesség × 18 cm mélység

Fekete és fehér 40 cm hosszúságú, szőtt fülek erősített fülekkel

10-12 kg teherbírás

Kávés ökotáska : A táska egy csésze kávé és egy ínycsiklandozó muffin megjelenítése egy nagyon „Jó reggelt” sugall és kíván használójának. Sok embernél egy jó reggel egy igazán finom, friss kávéval és egy ízletes muffinnal kezdődik.

Tudástár: Minden másodpercben 16 ezer csésze kávét hörpintenek fel világszerte az emberek. Bár a kávé növénynemzetség számos fajt számlál, két faj terméséből készítenek kávét. Az egyik az arabica kávé, amely lágyabb ízű, és kevesebb koffeint tartalmaz, a másik pedig a robusta kávé, amely markánsabb ízvilágú, és magasabb a koffeintartalma.

Érdekességek:

  1. A kőolaj után a kávé a világkereskedelem másik legnagyobb forgalmú terméke.
  2. A kávé név arab eredetű, eredeti jelentése pedig „a bab bora”.
  3. A magyar származású Francesco Illy (Illy Ferenc) találta fel a frissen pörkölt kávé illatát és aromáját megőrző vákuum, azaz légmentes csomagolást.
  4. Az instant kávé születését az 1930-as években a kávétúltermelés hozta el, amikor a brazil kormány a Nestlét kérte fel, hogy hasznosítja a többlettermelésből származó kávémennyiséget olyan technológiával, hogy a kávé hosszú ideig minőségét megőrizve eltartható legyen. Az azonnal oldódó kávégranulátum 100 százalékig kávé, csupán a vizet vonták ki belőle. Így kezdődött a Nescafé, a világ első azonnal oldódó kávéjának története.

Reméljük ez a kávés baratunkafold.hu táskánk sok örömet fog okozni használójának , örömét fogja benne lelni és kényelmesen segíti a napi terhek cipelésében.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között.

Töltse le termékünk katalógusoldalát : https://baratunkafold.hu/katalogus/20_KAVES_OKO.pdf

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel