Ingvállas ökoszatyor 2023

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

55cm magasság × 40cm szélesség × 22cm mélység

Piros fül, kétféle hosszúságú, szőtt, erősített kivitelben

10-12 kg teherbírás

Ingvállas ökoszatyor – 2023-as trendi ökotáskák sorozatból

A közismert nylonszatyor formavilága és igen kényelmes használata, nagyon szerethetővé tette az emberek számára ezt a fajta terméket. Azonban anylonszatyor anyaga sajnos nem igazán hasznos a környezetünk számára, sőt mondhatni a világ egyik kiemelt veszélyének pecsétjével bélyegezték meg ezt a terméket. Valljuk be, ezt teljesen érthető és jogos is. A baratunkafold.hu csapata egy környezetbarát és újrahasznosítható anyagból kidolgozta ennek a nylonszatyronak a modern változatát. A mi ingvállas ökoszatyrunk megtartotta a kedvelt formát, melyet ötvözött egy ökotextil anyaggal és ebbe a turmixba még egy csodás grafikai kisugárzást is hozzáadott. A grafikai megvalósítás szemlélteti a környezettudatosság főbb szimbólumait, illetve a zöld színű erdők hangulatát, melyre nagyon vigyáznunk kell. Igy jött létre az ingvállas ökoszatyor, mely alternatívát kínál a nylonszatyrok használata helyett. A modern idők hangulata és a környezetvédelem fontosságának hangsúlyozása ihlette meg ezt az ingvállas ökoszatyrot, mely környezetbarát 100%-ban újrahasznosított ökotextil anyagból készült, kényelmes a fogása, a nylonszatyor struktúráját helyettesíti és erősített füllel rendelkezik. Az ingvállas ökoszatyor a 2020-as legújabb trendi ökotáskák sorozatának egyik modern vonalú tagja.

Vigyázzunk együtt törékeny világunkra és kössünk barátságot a környezettel!

Reméljük ez az Ingvállas ökoszatyor sok örömet fog okozni használóinak és nagy segítség lesz a terhek cipelésében.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel