Halas-Pecás ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

32cm magasság × 42cm szélesség × 22cm mélység

Zöld, szőtt, erősített kivitelben

8-10 kg teherbírás

Halas – Pecás ökotáska: Ez az ökotáska a horgászat ( AKA pecázás ) szerelmeseinek készült, mely elfoglaltság egy igen népszerű, de megosztó szenvedély. Sokan azt mondják, soha nem tudnának egy vízparton egy kapásra várni, de a másik részük meg azt mondja, hogy akik nem próbálják ki, sosem fogják megtudni milyen fantasztikus érzés. Cégünk nem kíván egyik tábor mellett sem voksolni, de amit látható, tisztelettel adózunk azok táborának, akik szeretnek horgászni, mivel egy olyan halas ökotáskát terveztünk, amelybe ezer meg egy dolog belefér, mivel mint tudjuk, a pecázáshoz rengeteg minden kell. Ez a pecás ökotáska teherbíró, környezetbarát és szép is:) Kívánunk minden pecásnak jó időtöltést cégünk nevében!

Megemlékezés : A halas ökotáskát cégünk egyik fantasztikus személyiséggel rendelkező munkatársának ajánlja, aki már sajnos nincs az élők sorában, de kisugárzása, szeretete és humora azóta is beragyogja a baratunkafold.hu Kft. mindennapjait.

Bízunk benne, hogy ez a halas, pecás ökotáskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között.

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel