Epres ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

30cm magasság × 30cm szélesség × 18cm mélység

Fehér szőtt, erősített kivitelben

8-10 kg teherbírás

Epres ökotáska: Kicsit olyan ez a táska, hogy az ember nem tudja, hogy beleharapjon vagy rácsodálkozzon, hogy mennyire kedves és szép lett.

Tudástár:

1 . Az angol nevéből ( strawberry – ami straw – szalma és berry – bogyó ) eredően, olyan legendáról is lehet hallani, hogy azért lett ez az angol neve, mert szalmaszálra fűzve árulták ez a bogyós gyümölcsöt.

2. Ez a gyümölcs a legnagyobb mennyiségben fogyasztott bogyós gyümölcs.

3. 10 dkg eper mindössze 35 kalória, tehát egy kifli értékének pontosan a negyede. A szénhidrátoktól sem kell félni, ebből mindössze 7 grammot tartalmaz, aminek jelentős része gyümölcscukor.

4. Az eperre sokan allergiások, de az esetek többségében csak az eper apró magvai okozzák a haspuffadást vagy a kiütéseket, így a passzírozott gyümölcsöt az erre érzékenyek is fogyaszthatják.

Tudtad? Egy átlagos eperszemen 200 darab mag van! Ráadásul érdekes tény az is, hogy ez az egyetlen gyümölcs, ami kívül viseli a magjait.

5. Egy marék földi eper energiatartalma a következő:

KALÓRIA: 53 KCAL FEHÉRJE: 1,1G ZSÍR: 0,5G SZÉNHIDRÁT: 12,8G ROST: 3,3G

Bízunk benne, hogy ez az epres ökotáskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között.

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel