Balaton ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

38cm magasság × 45cm szélesség × 21cm mélység

Balatonkék színű vállra tehető hosszúsáhú füllel

20-22 kg teherbírás

Balaton ökotáska : A Balaton ökotáska környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készült, mely minden elemét kézzel festettünk. A táska igyekszik a Balaton minden olyan fontosabb látványosságát megjeleníteni, amit mi fontosnak gondoltunk. Az északi és déli part kiemelkedő épületei és a Balatonhoz szervesen kapcsolódó elengedhetetlen hozzávalókat is ráfestettük. Mivel a Balatonunk és annak szinte minden részlete oly csodás, ezért sajnos nem sikerült a teljesség igényével mindent megjelenítünk rajta, de jövőre egy újabb változattal jelentkezünk majd:)

Érdekességek a Balatonról: 

  • Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, nagysága 594 km². A tóban kb. 1800 millió köbméter víz van. A tó vízszintje folyamatosan változik, legutóbb 2003-ban volt vészesen alacsony.
  • Balaton hossza kb. 77 km, szélessége 1,3 km és 14 km között változik. A Balaton parthossza 195 kilométer, s érdekessége, hogy már a rómaiak is szabályozták a vizét. A Balaton mai formáját a 19. században nyerte el a tó partján futó vasúti töltések kialakítása során.
  • napos órák száma évente átlagosan 2000 körül mozog, ez annyi, mint a Francia Riviérán.
  • Balaton sekély vizének köszönhetően hőmérséklete könnyedén eléri a 20 – 26 °C-ot. A tó vize és az iszapos talaj gyógyhatású, közvetlen környezetében számtalan gyógyforrás található, így már a 19. században kedvelt gyógyturisztikai célpont volt.
  • A Balaton átlagos mélysége kb. 3 méter, legmélyebb pontja a Tihanyi kútnál 12,5 méteres. A déli part jóval sekélyebb, itt kb. 300 métert is gyalogolhatunk a mélyvízig.
  • Balaton vize kb. két évente cserélődik, s bár az iszapos talaj miatt sokan nem hiszik, a víz minősége kiváló. A Balaton rendelkezik Európa egyik legtisztább víztükrével.

Bízunk benne, hogy a Balaton ökotáska elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában.

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel