Megújultunk!

2019. 02. 04.

Megújultunk!

Csapatunk rengeteget dolgozott azon, hogy egy még szebb, minőségibb és professzionálisabb megjelenést kölcsönözzünk webes megjelenésünknek.

Honlapunk teljes átalakuláson esett át.

Nemcsak informatívabbak és átláthatóbbak lettünk, de felfrissítettük az összes ökotáskánk fényképét, illetve az új táskáinkból is megosztottuk jó néhányat, melyeket a 2019-es évre terveztünk. Köztük van az Új Levendulás ökotáska és egy csodálatos, kézzel festett, teljesen egyedi Budapest ökotáska is, melyet a Magyarország és a Balaton ökotáskáink követnek majd hamarosan. A Termékek menüpontban mindegyik megtalálható, de pár képet ízelítőként itt is meg lehet tekinteni.

Szívvel-lélekkel folytatjuk munkánkat és örömünkre szolgál megálmodni, megtervezni és elkészíteni a baratunkafold.hu ökotáskákat. Köszönjük az ökotáskáink iránti hatalmas igényt és pozitív visszajelzéseket. Használják egészséggel és szeretettel a baratunkafold.hu Ökotáskákat.

Vigyázzunk együtt törékeny világunkra!

a Baratunkafold.hu csapata

Csatlakozzon Ön is a Baratunkafold.hu közösségi életéhez!

Kövessen minket a Facebook, illetve Instagram oldalunkon!
Vigyázzunk együtt törékeny világunkra!

Írjon nekünk!

Ha kérdése van táskáinkkal kapcsolatosan, ajánlatot szeretne kérni, vagy szívesen lenne viszonteladónk, vegye fel velünk a kapcsolatot! Mi örömmel állunk rendelkezésére.

Kapcsolatfelvétel