Narancsos ökotáska – No 1.

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

30 cm magasság × 38 cm szélesség × 18 cm mélység

Narancssárga 40 cm hosszúságú fülek, szőtt erősített kivitelben

10-12 kg teherbírás

Narancsos ökotáska : Olyan táskát szerettünk volna készíteni, amely egy kis mozgalmasságot mutat.  Egy kis werkfilmnek is beillenének, azok a kockák, ahogy egy egész narancsból egy kifacsart fél lesz. Reméljük friss színeivel és a kék háttérrel egy igazán izgalmas külsőt adhattunk ennek az ökotáskának.

A friss narancs és az egészséges életmód szinte elválaszthatatlan fogalmak, mivel mindkettő kifejezi magát az egészséget. Ha teheti egyen sok zöldséget és gyümölcsöt, és ha van otthon mixere készítsen turmixot magának, melyből a narancs sem maradhat ki! Fordítson több időt egészségének megőrzésére és karbantartására.

Reméljük ez a Narancsos baratunkafold.hu táskánk sok örömet fog okozni használójának , örömét fogja benne lelni és kényelmesen segíti a nagy terhek cipelésében.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között.

Töltse le a termék katalógusoldalát:

https://baratunkafold.hu/katalogus/12_NARANCSOS_OKO.pdf

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel