Grapefruitos ökotáska

Vissza az ökotáskákhoz

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska

38 cm magasság × 41 cm szélesség × 17 cm mélység

Fehér fülek 45 cm hosszúságban, szőtt és erősített kivitelben

12-15 kg teherbírás

Grapefruitos ökotáska : Egy üde és friss gyümölcstál kompozíció, mely színeivel és megjelenésével szinte energizálja tulajdonosát. A táska nagy mérete révén, sok terhet képes elnyelni és erősített fülének köszönhetően a cipelése is kényelmes.

Tudástár : A grapefruit azaz magyarul írva grépfrút vagy – korábban használatos nevén a – citrancs élettanilag talán a legsokoldalúbb, ezzel együtt az egyik legvitatottabb citrusféle. Volt már diéták ünnepelt sztárja, gyógyhatású csodagyümölcs, de volt, amikor a túlzásba vitt fogyasztásának mellékhatásaitól volt hangos a sajtó. A grépfrút jellemzően édeskés, savanykás és kesernyés ízvilágát sokan kedvelik. Frissen facsart levét főként a forró éghajlatú országokban tartják tökéletes szomjoltónak. Jellegzetes kesernyés aromáiért elsősorban a héj belső részében koncentrálódó naringin nevű (a flavonoidokhoz tartozó), valamint a glikozid nevű vegyületek a felelősek. A fanyar, kesernyés aroma a gyümölcs típusától függően lehet erősebb vagy enyhébb. Az biztos, hogy a grépfrútot fogyasztás előtt minden hártyájától érdemes megszabadítani, hogy élvezeti értéke tökéletes legyen.

Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között.

Töltse le a termék katalógusoldalát:

https://baratunkafold.hu/katalogus/10_GRAPEFRUIT_OKO.pdf

Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat!

Kapcsolatfelvétel

Hasonló termékeink

Egyedi tervezésű ökotáskák

Tegye cége táskáinak megjelenését különlegessé! Egyedi ökotáskák tervezését, gyártását, szitázást és elképzelésének megvalósítását a legnagyobb örömmel vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel